Assalamualaikum dan salam ukhuwah..

Pada hari Isnin 18 Feb nanti akan diadakan:

1. Majlis watikah pelantikan pengawas2 sekolah serta ketua dan penolong ketua darjah sesi pagi dan petang. Mohon ibu bapa pastikan murid2 yg terlibat berpakaian kemas pada hari tersebut.

2. Pelancaran dan bacaan perutusan Jom Ke Sekolah juga diadakan serentak seluruh negara atas arahan KPM pada hari tersebut juga. Oleh yg demikian semua pelajar akan memulakan sesi pembelajaran bermula pada pukul 9.40 pagi setelah selesai kesemua program diatas.

3. Semua murid yg tidak terlibat dengan majlis watikah pelantikan pengawas2, ketua murid dan pen ketua murid hendaklah memakai baju unit beruniform(pengakap/tunas puteri/puteri islam) masing2. Tshirt unit beruniform tidak dibenarkan. Jika tiada uniform lengkap mohon pastikan anak2 berpakaian uniform sekolah lengkap.

Kerjasama tuan2 dan puan2 amat kami hargai dan diucapkan jutaan terima kasih.