TUAN MOHD YASIN BIN BUANG GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR BUKIT MAHKOTA

WARGA SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR BUKIT MAHKOTA MENGUCAPKAN SELAMAT DATANG KEPADA TUAN MOHD YASIN BIN BUANG SEBAGAI GURU BESAR BAHARU YANG MENGGANTIKAN MANTAN GURU BESAR SKBBM , PN HAJAH SITI ZAHARAH BT MOHD MUKHTAR YANG TELAH BERPINDAH KE SEK. KEB. SG MERAB.

TUAN MOHD YASIN BIN BUANG
GURU BESAR

SEMOGA DENGAN KEPIMPINAN TUAN GURU BESAR YANG BAHARU INI, SKBBM AKAN LEBIH CEMERLANG, GEMILANG DAN TERBILANG.